LIVRAREA BUNURILOR

Prețurile afișate pe site sunt pentru produsele DIN STOC, și nu cuprind TRANSPORTUL. Dacă se doreste comandarea unui produs prețurile se modifcă în functie de cerințele pe are le are clientul. Termenul de livrare pentru produsele de pe stoc este de 5 zile lucrătoare, iar pentru comenzi variază este afișat pe site. În funcție de valoarea comenzii avansul perceput este de 30- 50 la sută.

Recomandăm clienților noștrii sa verifice coletele la livrare pentru a descoperi dacă nu există eventuale deteriorari ale ambalajului , iar în eventualitatea existenței acestora să întocmească un proces verbal de predare primire cu firma de curierat sau să refuze primirea coletului.

Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator sau in showroom-urile CROMA, conform optiunii Clientului. Serviciul de livrare presupune transportul produselor pana in fata blocului sau a casei, în funcție de produs. Manipularea acestora in locuinta (apartament sau casa) revine in sarcina clientului. Livrarea produselor se face sub forma de colete (acestea contin elemnetele mobilierului, si accesoriile necesare asamblarii); diblurile sau holsuruburile necesare suspendarii corourilor pe perete nu sunt inlcuse in kitul de accesorii – achizitia lor separata este in responsabilitatea clientului – modelul de holsurub si diblu necesar fiind influentat de tipul de perete din locuinta clientului (BCA, Caramida, Lemn, Rigips etc). Pentru tapițerii nu este necesar montaj intrucât acestea se trimit gata montate.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

 

Livrarea este gratuită pe raza municipiului Baia Mare.

În funcție de volumul/greutatea coletului, valoarea aproximativă transportului în afara municipiului Baia Mare este de 150 lei (costul exact vi se va comunica telefonic ulterior).

Transportul bunurilor se realizeaza prin transportatori independenti, prin bursa de transport, la tarifele cerute de acestia, in functie de greutate sau volum.