Reunește familia prin decorarea casei de Crăciun

2 decembrie 2016

Vin sărbătorile și de multe ori ne dorim să împodobim mai mult decât bradul. Sau poate nu avem loc pentru el și am vrea totuși să ne bucurăm de spiritul Crăciunului. Iată câteva idei:

– Banalii fulgi de nea din hârtie. Mai ales dacă aveți copii mai mari și vreți să petreceți timp de calitate cu ei e o idee minunată. Cu atâtea tutoriale care împânzesc internetul sigur găsiți ceva care se potrivește căminului vostru.

Puteți pune ca și decorațiuni un vas frumos de sticlă umplut cu nuci și alte fructe uscate care aduc aminte de zilele colindatului pe ulițe… pentru o nota mai tradițională agățați și o traistă plină cu dulciuri care le oferiți apoi invitaților- cei mici vor fi cu siguranță încântați.

Poate nu aveți un buget considerabil pentru decorațiuni așa că de ce să nu faceți o plimbare până în parc sau în pădurea din apropiere- adunați câteva frunze uscate și crenguțe de brad- coronița de la ușă este gata! se poate accesoriza și cu câteva globulețe

Să nu uităm de prajiturele- ghirandele de prăjiturele sunt aspectuoase ca să nu mai spunem apetisante! De ce să nu ne jucăm cu puțină textură?

Hai să uităm pentru moment de atâtea cumpărături și să ne bucurăm de Crăciun așa cum e el- o sărbătoare care reunește familia !

Echipa CROMA

Comentarii 0

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *