4.185 lei
Set Bernardin
4.185 lei

Nu sunt încă recenzii.

Scrie o recenzie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Set Bernardin – masa extensibila si 4 scaune

Setul Bernardin, care include masa(sonoma) și 4 scaune Bernardin (stejar natural), va funcționa bine atat într-un interior modern, dar si intr-unul clasic sau scandinav – va fi un accent elegant peste tot. Masa extensibilă Bernardin este o modalitate comoda de a crește numărul de locuri la masă, tot ce trebuie să faceți fiind să instalați, dupa nevoie, una sau ambele inserții (de retinut faptul ca acestea nu pot fi depozitate sub blatul mesei, ci doar separat, in alta parte, într-un dulap sau în spatele unei biblioteci etc.). Cat despre scaunele tapitate, acestea sunt unele extrem de confortabile, avand un cadru stabil din lemn de fag si un spătar umplut cu spumă poliuretanică.

Masa din stejar sonoma este combinată cu 4 scaune culoarea stejar natural, tapitate cu o piele ecologica de un gri foarte inchis, aproape negru, Madryt 995 Grey. Setul Bernardin va fi punctul focal al sufrageriei, va completa perfect camera de zi sau zona de open space.

Setul Bernardin se compune din: 1 masă rotunda extensibila + 4 scaune tapitate

Dimensiuni masă – 95-195 / 95/76 cm; Dimensiuni scaune – 45 x 57 x 92 cm

Materiale folosite pentru setul Bernardin:

Scaun: cadru din lemn de fag, spătar din tablă HDF, spătar confortabil umplut cu spumă PU și scaun finisat cu o țesătură elegantă de tapițerie, stejar natural PAL

Masa: stejar rivera PAL