Cum să ne comandăm mobila la un preț mai mic?

19 mai 2016

De multe ori v-ați dat seama că ceea ce vă doriți nu prea corespunde cu bugetul dvs. Nu e o problemă atâta timp cât vă gândiți la următoarele aspecte:

Când vă decideti pentru mobilă la comandă, mulți dintre dumneavoastră va asteptati la prețuri mai mari. Este adevărat, pentru că produsul final necesită mai multă muncă de proiectare, de asamblare , timp mai îndelungat de fabricație. Totuși o parte din costuri pot fi mai mici, și nu presupune decât să jonglați puțin cu cerințele dvs.

Începem cu materialul și feroneria pe care o alegeți. Există mai multe tipuri de finisaje și de materiale. Dacă ne dorim o bucătărie, am vrea să le alegem pe cele mai rezistente evident, dar asta nu înseamnă că trebuie să optăm și pentru cele mai scumpe finisaje, sau ultimele noutăți în materie de feronerie. Trebuie să ne gândim exact de ce avem nevoie: poate că sistemul de deschidere cu push de exemplu pare mai minimalist, dar pentru unele persoane poate ajunge să incomodeze. Sau un alt exemplu: inchiderea silențioasă a sertarelor și ușilor este de un real ajutor, dar dacă avem copii mici aceștia le pot defecta repede.

Materialul- majoritatea producătorilor lucrează cu Pal melaminat sau MDF-ul. Trebuie să țineți cont mereu că finisajul plăcii este cel care costă și nu materialul. dacă nu vă încadrați in buget puteți alege niște finisaje clasice, mai puțin costisitoare, pe care să le accesorizați cu butoni sau mânere interesante. Pe un mobilier din pal melaminat stejar natur de exemplu se pot pune mânere clasice, sau butoni din porțelan care dau deja un aspect rustic.

Dacă vă doriți un living modern, cu finisaje lucioase, faceți o combinație cu un finisaj simplu, de bază. Astfel limitați cantitatea de material mai scump. Se poate de asemea aplica oglindă pe uși lucru recomandat mai ales dacă avem o cameră mică sau îngustă. Oglinda creează iluzia de spațiu și luminozitate, și nu este costisitoare.

În dormitor sunt foarte actuale dulapurile cu uși culisate. Acestea sunt foarte utile atunci când nu este spațiu pentru deschiderea clasică. În cazul în care aveți suficient spatiu ntre pat și dressing ( de la 60 cm în sus) puteț opta pentru uși clasice și atunci reduceți din preț.

Aceste idei sunt pur informative. În funcție de firma cu care lucrați unele aspecte nu sunt valabile. Ce este valabil universal este că trebuie să vă informați înainte dacă proiectul propus este intradevăr pentru nevoile dumneavoastră și presuspune costuri justificate.

Comentarii 0

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *