Cum amenajezi zona de luat masa ?

14 august 2015

Cei mai multi dintre voi considera ca zona de luat masa este una dintre cele mai importante colturi alea casei. De ce? Pentru ca aici, dupa o zi grea de munca, se strang toti membrii unei familii si isi gasesc linistea la cina de seara cu seara sau la un brunch tarziu in weekend. Ti-am pregatit cateva idei practice despre cum amenajezi zona de luat masa.

Nu este greu deloc, trebuie doar sa pui cap la cap niste informatii, apoi sa le transpui in zona ta de luat masa.

Daca amenajezi zona de luat masa in bucatarie

Primul loc pe lista unde poti amenaja zona de luat masa este bucataria. Iti recomandam sa folosesti spatiu de aici inteligent. Ce inseamna asta? Alege pentru zona de luat masa mobilier functional, perfect adaptat spatiului in care urmeaza sa il asezi si care sa iti permita sa ai ai destul spatiu de manevra in jur.

Zona de luat masa din living

Un living incapator iti va permite mereu sa amenajezi si o zona de luat masa, care poate fi pe mijloc (varianta clasica) sau undeva intr-un colt. Alege pentru zona de luat masa din living mobilier elegant ? in ton cu restul amenajarii. Este important sa iei masa intr-un spatiu elegant, unde sa te simti bine.

De ce sa nu amenajezi zona de luat masa pe terasa?

Zona de luat masa pe terasa poate fi scuza perfecta sa iei masa afara mai des. Tine cont mereu de numarul persoanelor care se vor aseza la masa, iar daca nu ai loc pe terasa pentru o masa mai mare, poti sa improvizezi cu o patura simpla intinsa pe jos si cateva perne, pentru exact cati invitati ai. Micul dejun sau chiar cina pot fi servite afara si daca stai la bloc.

Comentarii 0

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *