5 culori interioare pentru dormitor

14 august 2015

culori interioare dormitor

Avem pentru tine 5 propuneri de culori interioare pentru dormitor. Este important sa alegi culorile potrivite in acest spatiu unde ai nevoie de intimitate si odihna pentru ca somnul tau sa fie unul linistit.

Iata care sunt cele 5 culori interioare pentru dormitor propuse de noi.

5 culori interioare pentru dormitor: galben ars. Culorile solare sunt la moda si foarte potrivite in dormitor. Prima propunere consta intr-un mix de galben ars pe pereti cu mobilier wenge, si el la mare cautare de cativa ani incoace. Este o combinatie linistita, care merge intr-un dormitor matrimonial.

5 culori interioare pentru dormitor: tonuri neutre. Griurile, cremul si verdele foarte pal reprezinta cea de-a doua propunere 5 culori interioare pentru dormitor. Alege un verde menta pentru pereti, iar pentru pat si lenjerie alege crem si gri. La toate acestea, adauga un baldachin alb pentru mai multa intimitate, dar si racoare pe timpul verii.

5 culori interioare pentru dormitor: bleu. Peretele de interes dintr-un dormitor poate fi intr-un bleu deschis, cu conditia ca restul sa fie inconjurat de mult alb. Pe langa faptul ca sugereaza vara, dar si racoarea, aceasta culoare aduce si un plus de peronalitate camerei. Poate fi greu de asortat, asa ca sugestia noastra este s ail mixezi cu mobila alba si textile la fel.

5 culori interioare pentru dormitor: roz. Rozul, o culoare dificila poate fi implementata cu success in dormitorul unei adolescente, daca este dozat cum trebuie si daca in jurul lui nu sunt alte culori foarte puternice. Aici, de exemplu, rozul este contrabalansat de tapetul cu motive florale de pe fundal in culori pastelate.

5 culori interioare pentru dormitor: gri. Gri cu negru, probabil nu este o combinatie la care te-ai fi gandit, insa dozate cum trebuie acste culori dau bine intr-un dormitor, fie el si de la bloc. Intr-un astfel de cadru lumina este foarte importanta, ea trebuie sa fie din abundenta.

Comentarii 0

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *