Sunați-ne la numarul: 0749052326Idei de amenajare a baii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Scris de Miercuri, 29 Iunie 2016 17:15;
Publicat în Blog;

Baia trebuie sa fie un loc de relaxare, in care sa ne faca placere sa ne petrecem timpul. Chiar daca nu avem un buget mare, putem sa o amenajam foarte bine si util.

Baile la noi in majoritatea cazurilor sunt foarte mici. Si sunt atatea probleme in amenajarea utilitatilor incat de multe ori nu ne mai gandim la design sau la infrumusetarea lor.

Cateva reguli generale se aplica cu usurinta atat bailor de apartamente cat si celor de casa. De exemplu, ai baia foarte mica si nu incape decat cabina , chiuevta si toaleta? e simplu. Opteaza pentru o cabina transparenta, pentru ca ea creeaza ideea de spatiu, iar chiuveta se poate pune pe un corp pentru depozitare. Pentru oglinda, sunt corpuri care au pe usa lipita oglinda. recomandam aceasta varianta pentru ca intr-un spatiu mic obiectele la vedere dau impresia de inghesuit.

Culorile trebuie sa fie imperativ deschise la faianta si gresie, pentru mai multa luminozitate .

East End Avenue Apartment
Daca aveti o baie mai mare, aceasta trebuie pusa in valoare fara a da impresia de obiecte imprastiate. Norocosii posesori ai uneri bai mari o pot transforma intr-o oaza de relaxare. Este loc pentru corpuri cu blat, unde putem depozita tot ce avem nevoie si mai ales masuta de toaleta poate fi transferata aici.
Admirals Cove
Horse Country Style
Sa nu uitam ca ne putem infrumuseta baia si cu plante. Acestea dau un aspect mai cald, chiar daca baia este mica. Au marele avantaj ca pot schimba complet atmosfera la costuri foarte mici
Nashville Residence

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.