Sunați-ne la numarul: 0749052326Idei de amenajare pentru băile mici

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Scris de Joi, 07 Iulie 2016 17:13;
Publicat în Blog;

Băile mici sunt mereu greu de personalizat, de gândit să fie fucntionale. Iată câteva idei care vă pot fi de ajutor

Băile în marea majoritate a timpului sunt mult mai mici decât am avea nevoie. Trebuie gasite soluții creative pentru a le face să para aerisite, confortabile și să își îndeplinească minimul de funcții.

E important, și repet: trebuie folosite culori deschise sau pastelate pentru a creea iluzia de spațiu. Obiectele sanitare trebuie să fie cât mai minimaliste și compacte. Se pot folosi spații care de obicei rămân nevalorificate, ca de exemplu, spațiul deasupra toaletei. ( în trecut era rezervorul la înălțime, azi de cele mai multe ori e un perete gol):

Waynesboro Master Bath Renovation
Safety Harbor, FL
În a doua poză se vede încă un detaliu interesant, și anume prinderea unui suport de prosoape în partea opusă căzii și dușului. Acest aspect este util dacă nu există loc în altă parte.
Oglinzile sunt un alt mod de a face un spațiu să pară mai mare, aerisit. Puteți opta pentru o oglindă supradimensionată- ea poate ține locul și măsuței de toaletă , dacă și dormitorul este mic, sau puteți achiziționa un corp de chiuvetă cu uși de oglindă. Efectul va fi categoric unul interesant!
HGTV
Lemnul și piatra sunt o combinație caldă, care întotdeauna este o reușită. Dacă nu doriți un design simplu, minimalist, această variantă este de luat în considerare.
Lauder Ave Main Bathroom
Ca și o încheiere, totul depinde până la urmă de dvs și de gusturile dvs. Orice idee trăznită se poate transforma în ceva deosebit,unic. E important ca atunci când vă gânditi la cum ați vrea să arate baia dvs, să luați în calcul câteva reguli de funcționalitate dar la final, proiectul vă aparține. Următoarea postare va fi despre băile de la polul opus, cele supradimensionate.
Basement Bath
Un articol scris de echipa CROMA

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.