Sunați-ne la numarul: 0749 052 326Blog

5 culori interioare pentru dormitor

Vineri, 14 August 2015 02:06

culori interioare dormitor

Avem pentru tine 5 propuneri de culori interioare pentru dormitor. Este important sa alegi culorile potrivite in acest spatiu unde ai nevoie de intimitate si odihna pentru ca somnul tau sa fie unul linistit.

Cum amenajezi zona de luat masa ?

Vineri, 14 August 2015 02:05

Cei mai multi dintre voi considera ca zona de luat masa este una dintre cele mai importante colturi alea casei. De ce? Pentru ca aici, dupa o zi grea de munca, se strang toti membrii unei familii si isi gasesc linistea la cina de seara cu seara sau la un brunch tarziu in weekend. Ti-am pregatit cateva idei practice despre cum amenajezi zona de luat masa.

9 idei pentru bucatarii mici

Vineri, 14 August 2015 02:04

Idei pentru bucatarii mici:Iti doresti mai mult spatiu in bucataria ta? Ti-am pregatit cateva idei practice pentru bucatarii mici, pe care le poti pune in aplicare in diferitele stadii de amenajare a bucatariei tale.

Cum alegem o canapea ?

Vineri, 14 August 2015 02:03

Alegerea unei canapele este o problema care in prima instanta pare ceva extrem de banal pana la momentul in care trebuie sa achizitionam una ! Trebuie sa fim constienti ca este vorba de un obiect care o sa fie prezent in sufrageria noastra o perioada mai lunga de time asa ca este foarte important sa tinem cont de faptul acesta. Trebuie sa fim constienti si de faptul ca este o piesa de mobilier pe care o sa ne petrecem o anumita perioda de timp zilnic. Pentru a simplifica tot procesul noi va prezentam cateva mici detalii care pot sa va ajute enorm:

Cand si cum folosim mobilierul colorat?

Vineri, 14 August 2015 02:00

Mobilierul colorat, cu diferite modele, nu este unul foarte des intalnit in casele noastre. Asta pentru ca de cele mai multe ori nu stim cum am putea sa il asortam. Mobilierul uni este intr-adevar mai simplu de integrat in casa noastra, dar si cel colorat ne poate aduce o multime de beneficii si ne ajuta sa dam viata interioarelor dorite. Hai sa vedem cum putem sa profitam de mobilierul colorat si cu modele!